Select Page

Διαβούλευση

Όροι χρήσης σχετικά με τη Συμμετοχή στη διαβούλευση:

Η επιτυχία της δημόσιας διαβούλευσης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα και εγκυρότητα των σχολίων και προτάσεων. Για τον λόγο αυτό :

1. Φροντίστε να διατυπώνετε προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με το υπό διαβούλευση ζήτημα. Προφανώς κάθε ζήτημα εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο αλλά ο δημόσιος διάλογος διευκολύνεται με στοχευμένες και συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις.

2. Φροντίστε να διατυπώνετε τις προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις με τρόπο σύντομο και περιεκτικό.

3. Προσπαθήστε να τεκμηριώνετε αυτά που γράφετε με αναφορές, παραπομπές σε άλλα κείμενα, υλικό ή συνδέσμους με αντίστοιχο περιεχόμενο, εκτός αν η χρήση τους είναι καταχρηστική και στην περίπτωση αυτή θα αφαιρούνται.

4. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο που υποβάλετε δεν προσβάλλει δικαιώματα άλλων προσώπων.

5. Είναι γόνιμο να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά είναι σημαντικό για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του διαλόγου να αποφεύγονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις με άλλους συμμετέχοντες.

6. Προτάσεις, σχόλια, υπερσύνδεσμοι ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο, τα οποία διατυπώνονται σε γλώσσα και με τρόπο υβριστικό, χυδαίο ή περιέχουν ή υποκινούν μισαλλοδοξία και διακρίσεις που βασίζονται σε φύλο, ηλικία, σεξουαλικό προσανατολισμό, φυλετική ή εθνική καταγωγή ή θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν θα δημοσιεύονται στο Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας www.seforum.gr. Επίσης δε θα δημοσιεύονται σχόλια τα οποία παραπέμπουν σε άλλους δικτυακούς τόπους για λόγους διαφήμισης, δημοσιότητας ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό που κρίνεται από το Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας www.seforum.gr και του Κώδικα Δεοντολογίας Κοινωνικών Επιχειρήσεων ως καταχρηστικός.

7. Οι προτάσεις , σχόλια ή ερωτήσεις που υποβάλετε υπόκεινται σε έλεγχο ως προς την τήρηση των παρόντων όρων χρήσης και συμμετοχής.

8. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για ενημερωτικούς λόγους σχετικούς με τους στόχους του Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας www.seforum.gr και του Κώδικα Δεοντολογίας Κοινωνικών Επιχειρήσεων.

9. Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη διάθεση των προτάσεων, σχολίων ή ερωτήσεων που υποβάλετε με την άδεια «Creative Commons».

10. Σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων μπορείτε να επικοινωνίσετε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] Σημείωση: Για τους όρους χρήσης βασιστήκαμε στους όρους χρήσης του OpenGov.gr.

 

Γίνε μέλος και πάρε μέρος στη διαβούλευση

Close
Register an Account
Πληροφορίες Λογαριασμού
*
*
*
Profile Details

Αρχική Forums

  • Forum
  • Topics
  • Posts
  • Freshness
  • Διαβούλευση του Φόρουμ επί του σχεδίου νόμου για την ΚΑΛΟ έως τις 24.7.16
   Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση θέτει η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ουρανία Αντωνοπούλου, για 10 όμως μόνο μέρες, για το διάστημα από 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 14.00 έως τις 25 Ιουλίου 2016 και ώρα 14.00, το σχέδιο νόμου «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία κι ανάπτυξη των φορέων της».

   Παρά το ελάχιστο χρονικό διάστημα των 10 ημερών που είναι στη διάθεση μας για συζήτηση ενός τόσο σοβαρού θέματος, το Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας θα επιδιώξει να διαμορφώσει συλλογική την πρότασή του μέσα από την διαβούλευση που ανοίγουμε εδώ.

   Η προτεινόμενη ρύθμιση αφορά τον τομέα της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, και στόχος είναι, όπως αναφέρεται "η ανάπτυξή της μέσω της δημιουργίας ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος, που θα διευκολύνει τη συμμετοχή όσων πολιτών το επιθυμούν σε παραγωγικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον και οργανώνονται με τη διάχυση πρακτικών δημοκρατίας, ισότητας, αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων και των τοπικών κοινωνιών".

   Εδώ είναι όλο το νομοσχέδιο: http://www.opengov.gr/minlab/?p=3381
  • 33
  • 33
  • 4 years, 6 months ago

    seforum

  • Σχέδιο κώδικα δεοντολογίας κοινωνικών επιχειρήσεων
   Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στην ανοιχτή διαβούλευση του Κώδικα που θα διαρκέσει έως τις 14 Μαρτίου 2016. Μετά το πέρας της διαβούλευσης η ομάδα διαχείρισης θα συλλέξει τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις που θα κατατεθούν και θα τα ενσωματώσει σε ενιαίο κείμενο.
  • 19
  • 27
  • 4 years, 11 months ago

    Ελένη Παπαθεοδοσίου