Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα τις Δημόσιες Πολιτικές για την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία

To Ελληνικό Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Ελλάδας διοργανώνουν Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα τις Δημόσιες Πολιτικές για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, στο γραφείο του Ευρωπαίκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας και Ξενοφώντος) την Παρασκευή 15/3/2019, 11:00-15:00.

Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ εκπροσώπων του πεδίου και των κομμάτων αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινωνικές και συνεταιριστικές επιχειρήσεις σήμερα καθώς και τους τρόπους με τους οποίους οι δημόσιες πολιτικές μπορούν να συμβάλλουν στην προώθηση της ΚΑΛΟ στην Ελλάδα.

Με αυτό το σκεπτικό έχουμε καλέσει εκπροσώπους ευρωπαϊκών δικτύων συνεταιρισμών για να μας ενημερώσουν για τις εξελίξεις στις ευρωπαΪκές πολιτικές καθώς και δίκτυα φορέων ΚΑΛΟ στην Ελλάδα προκείμένου να θέσουν τα επίδικα της περιόδου για την προώθηση της ΚΑΛΟ.

Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει θέλουμε να εστιάσουμε στα εξής θέματα:

•Θεσμικό πλαίσιο για την ΚΑΛΟ στην Ευρώπη και ζητήματα με το θεσμικό πλαίσιο στην Ελλάδα.

•Προτάσεις για μια ενιαία συνεταιριστική νομοθεσία

•Αποτελεσματική δημόσια στήριξη σε φορείς ΚΑΛΟ

•Κέντρα στήριξης για τους φορείς ΚΑΛΟ στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση απευθύνεται πρωτίστως σε μέλη και εκπροσώπους δικτύων και ενώσεων της ΚΑΛΟ στην Ελλάδα και σε στελέχη/εκπροσώπους κομμάτων.

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος.Σε περίπτωση που ενδιαφέρσετε να συμμετάσχετε, παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εδώ μέχρι τις 7.3.2019 (ώρα 12:00).

[pdf-embedder url=”https://seforum.gr/wp-content/uploads/2021/02/Έκθεση-πεπραγμένων_final.pdf” title=”Έκθεση πεπραγμένων_final”]

Start a project

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.